İzmit Belediyesinden kısa kısa

İzmit Belediyesinden kısa kısa -İzmitteki parkların zeminleri, çocuk yaralanmalarının önüne geçmek için kauçukla kaplandı


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesi, çocuk yaralanmalarının önüne geçmek için kentteki parkların zeminlerini kauçukla kapladı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kentte yeni parklar yapıldığı ve mevcut parklarda da iyileştirme çalışmalarının sürdüğü belirtilerek, İzmitte son 4 yılda toplam 127 park yapıldığı kaydedildi.
     Şehirdeki eski parkların da yenileme çalışmalarının devam ettiği anlatılan açıklamada, eski parklardaki çocuk oyun gruplarının bulunduğu alanların yaralanmalara karşı kauçukla kaplandığı ifade edildi.
     Açıklamada, son olarak Yahya Kaptan, Cumhuriyet, Gültepe, Yeşilova ve Yenişehir Mahallesindeki parkların zemininin kauçukla kaplandığı vurgulanarak, toplam bin 115 metrekarelik alanın kauçukla kaplanarak, çocukların güvenle oynayabileceği parklar haline getirildiği belirtildi.
    
     -Eski binaların yıkım çalışmaları-
    
     İzmit Belediyesinden yapılan açıklamada, kentteki kullanılmayan binaların yıkım çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
     Açıklamada, ekiplerin yılın ilk çeyreğinde 100den fazla binanın yıkımını gerçekleştirdiği dile getirilerek, kentte görsel kirlilik oluşturan eski yapıların yıkım çalışmalarına devam edileceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Belediyesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER