İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi:

İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi: Yeni tesisler kazanmadan eldeki güzelim stat niye yıkılır


İZMİR (A.A) - İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi, Buca Stadının çevre duvarlarının yıkılmasıyla ilgili olarak, Yeni tesisler kazanmadan eldeki güzelim stat niye yıkılır dedi.
     Yemişçi, yaptığı yazılı açıklamada, göreve geldiği tarihten bu yana amatör spor kulüplerinin kendisine saha konusunda yakındığını dile getirdi.
     Yetersiz ve eksik olan tesislere karşın eldekilerden de olmanın aklın alacağı birşey olmadığını ifade eden Yemişçi, açıklamada şu görüşlere yer verdi:
     Buradan sayın Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı kardeşime sesleniyorum. Yeni tesisler kazanmadan eldeki güzelim stat niye yıkılır- Hiç anlamış değilim. Yıllardır hizmet gören Buca gençliğine ve İzmir takımlarına ev sahipliği yapan, Buca Şehir Stadının duvarlarını kaçak diye yıkmak da nereden çıktı- Bu stadyum geçen hafta bir gecede mi yapıldı- Sevgili başkan, aldığınız kararı bir kez daha gözden geçirip, stadı eski işlevine kavuşturmanızı dilerim. Sporu ve sporcuyu seven başkandan ricamızın değerlendirileceği umuduyla teşekkürler.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER