Jandarma, Komşu kollama sistemi toplantısı yaptı

Jandarma, Komşu kollama sistemi toplantısı yaptı


ANTALYA (A.A) - Manavgat İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından Gündoğdu beldesinde Komşu kollama sistemi konusunda vatandaşlar bilgilendirdi.
     İl Jandarma Komutanlığı tarafından uygulamaya konulan Komşu kollama sistemi projesiyle ilgili Taşağıl Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Fazıl Alper ve Manavgat Jandarma Komutanlığı Asayiş Kısım Amiri Astsubay Dilaver Akpolat tarafından Gündoğdu beldesinde bir kahvehanede düzenlenen toplantıda vatandaşlara komşu kollama sistemi hakkında bilgi verildi. Toplantıda Astsubay Fazıl Alper, belde halkına projeyi anlatarak komşu kollamanın önemine değindi.
     Beldede meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili ev ve iş yeri sahiplerinin almaları gereken önlemleri anlatan Astsubay Dilaver Akpolat ise giderek zayıflayan komşuluk bağlarının kuvvetlendirilmesi gerektiğine değindi. Vatandaşlara hırsızlık olaylarına karşı ev ve iş yerlerinde almaları gereken basit önlemler hakkında da bilgi veren Akpolat, Bu uygulamalarla toplum bilincini ve daha kuvvetli bir asayişi sağlamayı hedefliyoruz dedi.
     Toplantı vatanlarının sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Jandarma, Komşu kollama sistemi toplantısı yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER