Judo

Judo -Genç ve Büyük Erkekler Milli Takımı Kondisyon Hazırlık Kampı, Kocaelide devam ediyor (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Judo Genç ve Büyük Erkekler Milli Takımı Kondisyon Hazırlık Kampı, Kocaelide devam ediyor.
     Milli takımda bulunan 35 sporcu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi SEKA Sporcu Eğitim Merkezinde günde 2 antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor.
     Judo Milli Takım Yardımcı Antrenörü Hüseyin Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 27 Ocakta başlayan çalışmaların 7 Şubata kadar Kocaelide devam edeceğini belirterek, 9-10 Şubatta Pariste Grand Slama, ardından da Avrupa Judo Birliğinin Pariste 4 gün sürecek Ortak Çalışma Kampına katılacaklarını bildirdi.
     Paris kampının ardından Kocaelide ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Özkan, Kocaelide 5 günlük çalışmanın ardından Almanyada 23-24 Şubatta Grand Prixde, 25-28 Şubatta da Ortak Çalışma Kampında yer alacaklarını kaydetti.
     Özkan, Kocaelide iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayarak, Mart ayının sonunda Samsunda yapılacak Grand Prix var. Bu yıl Akdeniz Oyunları, nisanda Avrupa Şampiyonası var. Kamp dönemine girdik, inşallah hayırlı olur. Kocaelide her türlü desteği görüyoruz, inşallah sakatsız bir dönem geçiririz. Çalışmalar güzel geçiyor. Ana hedefimiz Rio Olimpiyatları ifadesini kullandı.
     Judoda dünya sıralamasında istedikleri yerde olmadıklarına işaret eden Özkan, Avrupada eskiden derece alamıyorduk, şimdi almaya başladık. Bir anda olimpiyatlarda madalya almak zor ama Avrupada almaya başladık, olimpiyatlarda da madalya almaya başlayacağız dedi.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER