Kadıköy Belediye Başkanı Şahin:

Kadıköy Belediye Başkanı Şahin: -"Abonelikler bize gelirse tamamen sıkıntılar ortadan kalkacak"


YALOVA (A.A) - Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, kendi sınırları içinde bulunan Özden Mahallesinde yaşayan vatandaşların Yalova Belediyesine su aboneliği olduğu için sıkıntı yaşandıklarını belirtti.
     Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yalova Belediyesinden kendi sınırları içerisinde yer alan Özden Mahallesindeki tüm abonelikleri istediklerini söyledi. Şahin, "Benim bölgemde ne kadar abone varsa geri istedik. Yazımı yazdım. Hem atık hem de içme suyu aboneliklerini talep ettik. Bir ay geçsin bir daha yazı göndereceğiz" dedi.
     Yalova Belediyesinin aboneliklerin kendi üzerlerinde olmasına rağmen mahalledeki yeni yapılara su hatlarını çekmediğini belirten Şahin, şöyle konuştu:
     "Kendi bölgemin bakımını onarımını hem de aboneliğini ben alayım. Sıkıntı var. Su patlıyor; Kadıköy Belediyesi yapsın diyorlar. Arkadaş parayı alan sizsiniz. O zaman siz yapacaksınız. Artı vatandaş imarlı arazisine ev yapacak, hattı Kadıköy Belediyesi çeksin diyorlar. Fakat suyun parasını onlar alıyor. Abone benim değilse niye ben su hattını çekeyim. Böyle bir sıkıntı var. Abonelikleri bana ver, her şeyi yapayım. Abonelikler bize gelirse tamamen sıkıntılar ortadan kalkacak. Halka en iyi hizmeti vermek zorundayız."
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Kadıköy Belediye Başkanı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER