Kadirlide motosikletlere denetim

Kadirlide motosikletlere denetim


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik polisi ekipleri, motosiklet kazalarını en az seviyeye indirebilmek için uygulamalarını sürdürüyor.
     Şehrin belirli yerlerinde uygulama yapan trafik polisleri, kask bulunan ve evrakları tam olan sürücülere teşekkür ederken, evrakları eksik olanlara ise cezai işlem uyguladı.
     Trafik Büro Amiri İzzet Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son zamanlarda hava sıcaklıklarına bağlı olarak motosiklet sayısında artış olduğuna dikkati çekti.
     Bu nedenle motosikletlerin karıştığı kazaların arttığını ifade eden Çakır, sürücülere ve aynı araca binenlere kask takmaları uyarısında bulundu.
     Çakır, Vatandaşlarımız can güvenliği için uygulama yapıyoruz. Amacımız ceza yazmak değil hayat kurtarmak. Kaskın birçok kazada hayat kurtardığını hepimiz çok iyi biliyoruz dedi.
     Köprübaşı mevkisinde 1 saat süren uygulamada kontrol edilen 23 motosikletten 15inin sürücüsüne kask takmadığı ve evrak eksikliği nedeniyle cezai işlem uygulanırken, 3 motosiklet de trafikten men edildi.
    
     Muhabir: Menderes Özat
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kadirlide motosikletlere denetim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER