Kadirlide Ramazan etkinlikleri

Kadirlide Ramazan etkinlikleri


OSMANİYE (A.A) - Kadirli ilçesinde, özel bir firma tarafından Ramazan etkinlikleri program düzenlendi.
     Bir otomotiv firması ve Kadirli Belediyesinin katkılarıyla Dr. Hüseyin Kabasakal Parkında düzenlenen etkinlik yoğun ilgi gördü.
     Firmanın Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, açılış konuşmasında, 1954 yılında kurulan şirketin sektörün en eski firması olduğunu belirtti. Özdemir, Kadirlide olmaktan büyük mutluluk duyduğunu anımsatarak, modern tarımı yönlendiren şirket vizyonuyla Türk ve dünya çiftçisine faydalı olmak için çalıştıklarını ifade etti.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve Osmaniye AK parti Milletvekili Durdu Mehmet Kastalın konuşmasının ardından, oyuncu Sümer Tilmaç ve Ateşböceği Ercan lakaplı tiyatrocu Ercan Bostancıoğlunun rol aldığı Muhterem Yüzyıl oyunu ile ateşbaz, hokkabaz, şarkı yarışması ve meddah gibi gösteriler sahnelendi.
     Tilmaç, etkinlik sonunda yaptığı konuşmada, tiyatro ekibi olarak 17 Ağustosa kadar her gün bir şehirde sahne alacaklarını belirterek, oyunlarının ve diğer gösterilerin insanlarda unutulmaz bir iz bırakacağını kaydetti.
     Programa, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Hakan Bozgedik, İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, sivil tolum örgütü temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat/Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirlide Ramazan etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER