Kadirli Belediyesi tarafından umre çekilişi yapıldı

Kadirli Belediyesi tarafından umre çekilişi yapıldı


OSMANİYE (A.A) - Kadirli ilçesinde, belediye tarafından umre çekilişi yapıldı.
     Belediye Kültür ve Gençlik Evinde düzenlenen ve İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlunun konuşmacı olarak katıldığı "Güllerin Efendisi Hz. Peygamber" konulu konferans, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
     Kuran-ı Kerim okunması ve dua edilmesiyle devam eden programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Hz. Peygamberin güzel ahlakını ve örnek hayatını herkesin kendine düstur edinmesi gerektiğini ifade etti.
     Kadirli Belediyesi olarak insana en güzel hizmeti sunmanın gururunu yaşadıklarını anlatan Tarhan, "Her iki cihanda mutluluğa ulaşmanın yolu, dünya hayatında elde edeceğimiz en değerli hazine Peygamber Efendimizi tanımaktır. İman etmek, Onu sevmek, yüce rabbimize layıkıyla kulluk etmek ve rızasını kazanmak en büyük nimettir. Sevgili Peygamberimizin güzel ahlakını ve örnek hayatını kendimize düstur edinmeli, sünnetini yaşama ve yaşatma gayretiyle emanetine hep birlikte sahip çıkmalıyız" dedi.
     Dolunayda Akşam Semazen ve İlahi ekibinin gösterilerinin ardından kürsüye gelen İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu, böyle güzel bir etkinliğin düzenlenmesine vesile olan Belediye Başkanı Ömer Tarhana teşekkür ederek, Peygamber Efendimizin yaşamı ve hayatını konu alan önemli bilgiler verdi.
     Döngeloğlunun sohbetinin ardından Kadirli Belediyesi tarafından çekilişle Umreye gidecek 5 kişinin isimleri belli oldu.
     Çekiliş esnasında adı okunan Kadriye Çullu, gözyaşlarına hakim olamadı.
     Çulluyu teselli eden Belediye Başkanı Ömer Tarhan, bundan sonra her 2 ayda bir düzenleyecekleri etkinlik ile 5 kişiye ücretsiz Umreye göndereceklerini söyledi.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirli Belediyesi tarafından umre çekilişi yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER