Kadirli Tapu Sicil Müdürlüğüne

Kadirli Tapu Sicil Müdürlüğüne kalite belgesi verildi


OSMANİYE (A.A) - Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen Sürekli kurumsal gelişim projesi kapsamında Kadirli Tapu Sicil Müdürlüğüne TSE-ISO 9001-2008 Kalite Belgesi verildi.
     Hatay Tapu ve Sicil Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin Tanyol, beraberinde, İlçe Tapu Sicil Müdürü Tayyip Çelik ve tapu sicil müdürlüğü çalışanları ile Kaymakam Necip Çakmakı makamında ziyaret etti.
     Çakmak, ziyarette yaptığı açıklamada, böyle önemli belgenin hak edilebilmesi için ciddi bir altyapı ve özverili bir çalışmanın olması gerektiğini söyledi.
     Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün hizmet sunumunda katılımcılık, verimlilik ve vatandaş memnuniyetini önemsediğini ifade eden Çakmak, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ile bu sistemi yaygınlaştıran Hatay Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü ile fiilen Kalite Yönetim Sistemini uygulayan ve hizmet kalitesini artırarak vatandaş memnuniyetini sağlayan Kadirli Tapu Müdürlüğü çalışanlarını tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarını ve hizmet kalitelerini daha da artırmalarını temenni ediyorum dedi.
     İlçe Tapu Sicil Müdürü Tayyip Çelik ise kurumun sürekli değişim halinde olan dünyada, bilgi teknolojilerini en iyi şekilde kullanabilen, kaliteli bir yönetim anlayışını benimsediğini belirterek, hak edilen bu kalite belgesinin belirli hizmet içi eğitimler ve bu eğitimlerde verilen standartların uygulanarak kazanıldığını kaydetti.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Kadirli Tapu Sicil Müdürlüğüne Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER