Kadirlispor için bir araya geldiler

Kadirlispor için bir araya geldiler


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyeyi Bölgesel Amatör Liginde (BAL) temsil eden Kadirlispora destek vermek amacıyla ilçede toplantı düzenlendi.
     Kadirlispor ile Belediye tarafından Assa Sülemiş Turistik Tesislerinde düzenlenen yemekli toplantıya Kaymakam Necip Çakmak, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, Kadirlispor Kulübü Başkanı Özkan Esgicioğlu, AK Parti, CHP ve MHP ilçe Başkanları ile birlikte bazı sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.
     Kaymakam Çakmak, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni sezonda yönetime ve sporculara başarılar dileyerek, takıma en güzel desteğin gönül desteği olacağını söyledi.
     Maddi veya manevi olarak sahip çıkılması halinde takımın ayakta kalacağını belirten Çakmak, şunları kaydetti:
     Dünyanın neresinde olursa olsun spora her zaman büyük önem verilmesi gerektiğine inanıyorum. Başarılı gençlerimizin yetişmesi anlamında spor kulüplerinin çok önemli rolü var. Osmaniyeyi BAL liginde en güzel şekilde temsil eden Kadirlispora karınca kararınca herkesin destek olması lazım. Bir şehirde sporla uğraşan insan sayısı ne kadar fazla ise o şehirde her zaman güzel çalışmalar ve iyi insan sayısı fazla demektir. Kadirlispor, şehrimizin tanıtımını en güzel şekilde yapacaktır. Sporda yenmek kadar yenilmek doğaldır. İlk maçımızda güzel bir oyun ortaya koymamıza rağmen sahadan mağlup ayrıldık. Bu sporun içinde olan güzelliklerdir. Fakat emeğe saygılı olmalıyız.
     Kadirlispor Onursal Başkanı Ömer Tarhan ise imkanlar ölçüsünde Kadirlispora her zaman destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.
     Sporun gelişmesinde siyaset yapılmadan herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini vurgulayan Başkan Tarhan, Takımımız, hem Türkiye Kupasında, hem de BAL liginde Kadirlimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Hedefimiz, Kadirlisporu 3. lige çıkarmaktır. Kaymakamımız Necip Çakmak, takımımıza maddi manevi her türlü desteği veriyor. Bu takım tüm Kadirlinin takımı. El ele vererek takımımızı en iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. Destek verenlere teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
     Kadirlispor Kulübü Başkanı Özkan Esgicioğlunun teşekkür konuşmasının ardından katılımcılar, Kadirlispora destek verilmesi gerektiği yönünde görüşlerini belirttiler.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kadirlispor için bir araya geldiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER