Kalkınma Bakanı Yılmaz, Şanlıurfada:

Kalkınma Bakanı Yılmaz, Şanlıurfada: -Projelerimiz bittiği anda yeni hedefler belirleyip, yeni yol haritaları çizerek yolumuza devam ediyoruz


ŞANLIURFA (A.A) - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, biten her projenin ardından yeni hedefler ve yol haritaları çizerek, yollarına devam ettiklerini söyledi.
     Bakan Yılmaz, AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatınca bir otelde düzenlenen toplantıda, Şanlıurfanın nüfus itibarıyla Türkiyenin 9uncu büyük ili olduğunu hatırlatarak, 2023te kentin Türkiyenin 5inci büyük şehri olmasının öngörüldüğünü belirtti.
     Şanlıurfanın ekonomisinin de büyütülmesi için yeni projeler gerçekleştirdiklerini dile getiren Yılmaz, şöyle devam etti:
     AK Partinin lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın yorulmaması hepimizi aynı noktaya getiriyor. Yorulmadan ve usanmadan hizmetlere devam ediyoruz. Belli bir yere geldiğimizde, Bu iş bitti, bak biz başardık diye bir anlayış içerisinde değiliz. Projelerimiz bittiği anda yeni hedefler belirleyip, yeni yol haritaları çizip yolumuza devam ediyoruz. GAPta da aynı şeyi yapıyoruz. Bugün çalışmalarımızı değerlendirmek için aranızda bulunuyorum. Sulama kanalları, hastaneler, üniversiteler gibi her alanda çalışmışız. Projeler üretmişiz. Hizmetlerimiz devam edecek.
     Cevdet Yılmaz, bakanlığının Şanlıurfada yapılan yatırımlarına değindiği konuşmasında, özellikle kentin turizm ve kültür değerlerini gün yüzüne çıkarmaya yönelik projelere önem verdiklerini kaydetti.
     Daha sonra basına kapalı olarak devam eden toplantıya, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, Abdulkerim Gök, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Kalkınma Bakanı Yılmaz, Şanlıurfada: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER