Kano

Kano -Mor Beyaz Spor Kulübü Antrenörü Öziş: "Hedefimiz 27-28 Nisan tarihleri arasında Artvinde düzenlenecek Akarsu Kano Slalom Bahar Kupasını en iyi yerde tamamlayıp milli takıma sporcu verebilmek"


ORDU (A.A) - Türkiye Kano Federasyonunun 2013 faaliyet programında yer alan Akarsu Kano Slalom Bahar Kupası Yarışlarının 27-28 Nisan tarihlerinde Artvinin Yusufeli Barhal yapay slalom olimpik parkurunda düzenleneceği bildirildi.
     Ordu Mor Beyaz Spor Kulübü Antrenörü ve Ordu Kano İl Temsilcisi Halil Öziş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Hedefimiz bu yarışmayı en iyi yerde tamamlayıp milli takıma sporcu verebilmek" dedi.
     Yarışlara Ordudan 6 bayan, 5 erkek olmak üzere toplamda 11 sporcusunun katılacağını belirten Öziş, şunları kaydetti:
     "Türkiye Kano Federasyonunun 2013 faaliyet programında yer alan Akarsu Kano Slalom Bahar Kupası Yarışları 27-28 Nisan tarihlerinde Artvinin Yusufeli Barhal yapay slalom olimpik parkurunda düzenlenecek. Bu yarışmada Ordudan da 11 sporcumuz yer alacak. Hedefimiz yarışmayı en iyi yerde tamamlayıp milli takıma sporcu verebilmek. Şu anda yarışlar öncesi sporcularımızın antrenmanları sürüyor. İnanıyoruz ki bu yarışmalardan Ordulu sporcularımız derece elde edeceklerdir. Buna yürekten inanıyoruz."
     Öziş, Orduda da kano sporunun yapılabilmesi için parkur çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi.
     Öte yandan sporculardan Gamze Öztürk, yarışlara iddialı hazırlandığını ve hedefinin madalya almak olduğunu söyledi.
     Daha önce girdiği yarışlardan çeşitli dereceler elde ettiğini de belirten Öztürk, "İnşallah Artvinden çok iyi sonuçlarla döneriz. Hedefimiz milli takıma girerek burada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek" dedi.
     Esra Erkuş da kano sporunun çok zor olduğunu ancak çalışınca bütün zorlukların aşıldığını belirterek, "Benim de hedefim bu yarışmada derece elde etmek. İnşallah güzel sonuçlarla Orduya döneriz" diye konuştu.
     Murat Şılbır ise, kendisine çok güvendiğini madalya kazanabilmek için elinden geleni yapacağını söyledi.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Dilek Sezen

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER