Kapadokyada oryantiring zamanı

Kapadokyada oryantiring zamanı -Türkiye 3. Kademe Oryantiring Yarışları 22-24 Mart tarihleri arasında yapılacak


NEVŞEHİR (A.A) - Kapadokya Uluslararası Oryantiring Yarışları kapsamında düzenlenecek Türkiye 3. Kademe Oryantiring Yarışları, 22-24 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
     Yarışlara bu yıl 20 ülkeden 1500 sporcunun katılması bekleniyor. Yarışlar, Gülşehir, Ürgüpe bağlı Mustafapaşa beldesi ve Nevşehir merkeze bağlı Göreme beldesinde düzenlenecek.
     Türkiye Oryantiring Federasyonu Asbaşkan Koray Dever, Organizasyon Kurulu Üyesi Cihat Acar ile Harita Kurulu Üyesi Yüksel Kösem, bölgeye gelerek Oryantiring Nevşehir İl Temsilcisi Osman Çölgeçen ile parkur planlama ve ön hazırlık çalışmalarını tamamladı.
     Çölgeçen AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kapadokya Uluslararası Oryantiring Yarışlarının spor turizmi ile hem sporcuların, hem de yöre halkının faydalandığını söyledi.
     Kapadokya Uluslararası Oryantiring Yarışlarının ilk gün Özel Yarış bölümü ile Gülşehir ilçesinde gerçekleştirileceğini ifade eden Çölgeçen, İkinci gün Mustafapaşa beldesinde gerçekleştirilecek. Ayrıca Mustafapaşa yarışları bu yıl sporculara Dünya Şampiyonası için puan verecek olan parkur olarak belirlendi. Üçüncü gün ise final bölümü Göremede gerçekleştirilecek. Göreme parkuru ise sporculara Türkiye Şampiyonası için puan verecek dedi.
    
     Muhabir: Yasin Temel / Yücel Velioğlu / İsmail İçer
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Kapadokyada oryantiring zamanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER