Karakan, Gürcistan kampını ziyaret etti

Karakan, Gürcistan kampını ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Gürcistanda kamp yapan kız ve erkek milli takımlarını ziyaret etti.
     Karakan, yaptığı yazılı açıklamada, 21 yaş altı kız ve erkek hokey milli takımı oyuncularının Batum kentinde Avrupa Şampiyonasına hazırlandıklarını belirtti. Hokeyde uluslar arası başarı elde etme yolunda çaba gösterdiklerini kaydeden Karakan, Federasyonumuzun 2012 yılı faaliyet programında yer alan 21 Yaş Altı Erkekler Açık Alan Championship III. müsabakaları 17-22 Temmuz 2012 tarihleri arasında, 21 Yaş Altı Bayanlar Açık Alan Championship III. müsabakaları ise 19-22 Temmuz 2012 tarihleri arasında Portekizin Lizbon kentinde yapılacaktır dedi.
     Sporcuların şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanması için Gürcistanda kamp programı düzenlediklerini ifade eden Karakan, şunları kaydetti:
     Bayan ve erkek milli takımlarımızın hazırlık kampı 03-13 Temmuz 2012 tarihleri arasında Gürcistanın Batum kentinde başladı. Gerek sporcularımızı gerekse teknik adamlarımızı Lizbon öncesi çok iyi gördük. Disiplinli ve yoğun bir kamp programı geçiriyorlar. Herkes en iyisini yapabilmek için elinden geleni yapıyor. Lizbondan umutluyuz.
     Ziyarette Başkan Vekili Bayram Yüksel ile Genel Sekreter Sami Demirelin de bulunduğu bildirildi.
     Milli takım kampının 13 Temmuz Cuma günü sona ereceği ve sporcuların bu tarihte kara yoluyla yurda döneceği açıklandı.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Karakan, Gürcistan kampını ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER