Karakuş yeniden aday

Karakuş yeniden aday -Muğla TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, 16 Şubatta yapılacak seçimler için adaylığını açıkladı


MUĞLA (A.A) - Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karukuş, 16 Şubatta yapılacak seçimler için adaylığını açıkladı.
     Karakuş, odada gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 yıl önce üye oda için değil, oda üye için vardır felsefesiyle şeffaf bir yönetim anlayışıyla göreve geldiklerini söyledi.
     Göreve başladıkları andan itibaren Muğlanın bilinirliği ve markalaşmasıyla birlikte ekonomik anlamda da kalkınması için çalışmalar sürdürdüklerini anlatan Karakuş, diğer odalar ile sorunları tartışarak çözüm yolları aradıklarını kaydetti.
     Ticaret odasının 129 yıllık geçmişe sahip olmanın bilinciyle öncü ve örnek olmaya devam edeceğini belirten Karakuş, En büyük amacımız ve görevimiz üyelerimize hizmet ile Muğlanın hak ettiği refah düzeyini yakalamasına katkı sağlamaktır. GÖrevde olduğumuz 8 yıldır söz verdiğimiz bütün projelerimizi hayata geçirdik. Muğla Ticaret Odasını Muğla Ticaret ve Sanayi Odasına dönüştürdük. Ulusal ve uluslararası ölçekte etkili bir Muğla lobisi oluşturduk. Bağlı ilçelerimizde yerinde çözümler üretecek yetkili temsilcilikler kurduk dedi.
     Çoğulcu, katılımcı ve demokratik yönetim anlayışı ile tüm üyelerin ve tüm sektörlerin ufkunu açmak ve yeni pazarlar bulmak için yurt içi ve yurt dışı ticari aktörlerle işbirliği ve görüşmeler yaptıklarına işaret eden Karakuş, Bölge ekonomisine katkı sağlayacak ve turizmi 12 aya yayarak kırsal kesimde yaşayanları da turizme dahil ederek aynı zamanda Muğlanın markalaşmasında önemli rol oynayacak olan yaklaşık 800 kilometrelik Karia Yürüyüş Yolu projemizi tamamladık. Hizmet binamızı üyelerimizin hizmetine sunduk diye konuştu.
     Karakuş, fuar alanı, Yörük köyü, gıda ve lojistik ihtisas sanayi bölgesi kurma projeleri ile Muğladaki kurumlarla ortak çalışmalar yaparak, Muğlanın ekonomik olarak daha rahat, yaşanabilir bir il olacağını dile getirdi.
     Karakuş, 16 Şubatta yapılacak Muğla Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde tekrar aday olacağını bildirdi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Karakuş yeniden aday Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER