Karamandaki trafik kazası

Karamandaki trafik kazası -Bisikletliye çarpıp kaçan sürücü, suçunu 17 yaşındaki oğlunun üzerine atmaya çalıştı


KARAMAN (A.A) - Karamanda bisikletliye çarpıp kaçan sürücünün, suçunu 17 yaşındaki oğlunun üzerine atmaya çalıştığı belirlendi.
     Polis, kazadan sonra olay yerinde bulunan otomobil parçalarından yola çıkarak merkeze bağlı Canhasan köyünde, farları ve tamponunda kırık olan 70 FC 817 plakalı otomobilin bulunduğu bilgisine ulaştı.
     Jandarma ekipleri ile birlikte köye giden polis, kaza sırasında otomobili kendisinin kullandığını ifade eden Hamdi Syi (17) gözaltına aldı.
     Ehliyeti bulunmayan Hamdi S, önce otomobili babasından izinsiz alarak gezmeye çıktığını, kaza yapınca da korkarak olay yerinden kaçıp köye gittiğini söyledi. Çelişkili ifadelerde bulunduğu belirlenen Hamdi S. kazayı kendisinin değil babası Hüseyin Snin (41) yaptığını, yaşı küçük olduğu için babasının kendisine kazayı ben yaptım de, daha az ceza alırsın dediğini söyledi.
     Tekrar köye giden ekipler, baba Hüseyin Syi gözaltına aldı. Kazayı kendisinin yaptığını itiraf eden Hüseyin S, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Oğlu ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
     Dün akşam, Karaman-Ereğli karayolunda bisikletli Hikmet Göktaş (39) sürücüsü ve plakası belirlenemeyen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Aracıyla olay yerinden kaçan sürücünün bulunması için çalışma başlatılmıştı.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin / Murat Aslan
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Karamandaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER