Karaman Spor Kompleksi inşaatı

Karaman Spor Kompleksi inşaatı -Adapazarı Belediye Başkanı Dişli: -Bayram sonrası açılışını yapacağımız tesisin Karaman halkına ve sporseverlere hayırlı olmasını diliyorum


SAKARYA (A.A) - Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Karaman Spor Kompleksinin bayramdan sonra açılacağını söyledi.
     Karaman Mahallesindeki inşaat çalışmalarını inceleyen Dişli, Sakaryaya mükemmel bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Belediyemiz sınırları içindeki Karaman Mahallemizde de insanlarımızın kültür ve sosyal güzellikleri en iyi şekilde yaşamasını istiyoruz. Bunun için tüm detayları düşündük. Bayram sonrası açılışını yapacağımız tesisin şimdiden Karaman halkına ve sporseverlere hayırlı olmasını diliyorum dedi.
     Dişli, gençlerin modern tesislerde spor yapmasını sağlayacak tesisin aynı zamanda bölgede yaşayan vatandaşlara da spor yapma imkanı sunacağını vurguladı.
    
     -Spor kompleksi-
    
     Altyapı çalışmalarının tamamlandığı spor kompleksi FIFA 1 Yıldız Sertifikalı suni çimle kaplandı. Maliyeti 3 milyon liraya yakın olan sahada bin 232 kişilik tribün yapıldı.
     Spor tesislerinde kafeterya ve fitness salonu, ikişer kişilik yatakhaneler, duşlar, lavabolar ile yemekhane ve sosyal odalar bulunuyor. 20 odadan oluşan spor tesisinde her odanın ayrı internet bağlantısı bulunuyor.
     Tesislerde 5 soyunma odası, bin 200 kişilik portatif tribün ve seyircilerin ihtiyacını karşılayacak kantin, mescit ve tuvaletler bulunuyor.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Karaman Spor Kompleksi inşaatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER