Karatay Belediyesinin eğitim yatırımları sürüyor

Karatay Belediyesinin eğitim yatırımları sürüyor


KONYA (A.A) - Karatay Belediyesinin 5 Okula Kapalı Spor Salonu Projesini Cemil Keleşoğlu, Tarım Meslek Lisesi, Yaşar Doğu Orta Okulu, Olimpiyat İmam Hatip Orta Okulu ve Ulubatlı Hasan İlkokulunda hayata geçireceği bildirildi.
     Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı açıklamada, eğitim kalitesini artırmak için yeni projeler hayata geçirdiklerini söyledi.
     Karatay Belediyesinin eğitim yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Karataydaki okulların fiziki seviyesini daha da yüksek seviyeye taşımayı hedeflediklerini ifade eden Hançerli, şunları kaydetti:
     Belediyemiz, 5 Okula Kapalı Spor Salonu Projesini Cemil Keleşoğlu, Tarım Meslek Lisesi, Yaşar Doğu Orta Okulu, Olimpiyat İmam Hatip Orta Okulu ve Ulubatlı Hasan İlkokulunda hayata geçiriyor. Eğitime yapılan yatırımlar Karatayın geleceğine bırakılacak en güzel mirastır. Spor salonları, okulun fiziki yapısının ve imkanlarının en önemli parçasıdır. 23 Nisan İlköğretim Okuluun en kısa sürede yeni binasına taşınması için çalışmalarımız sürüyor. Karatay, 4+4+4 eğitim sistemine en uygun ilçe.
     Hançerli, temelleri 12 Kasım Pazartesi saat 11:00de Cemil Keleşoğlu Lisesinde atılacak olan 5 Kapalı Spor Salonunun tüm Karataylılara hayırlı olmasını diledi.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Karatay Belediyesinin eğitim yatırımları sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER