Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün Günlük Yol Durumu Bültenine göre, Balıkesir-Akhisar yolunun 22-29 kilometreleri arasında BSK yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
     Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 36-38 kilometreleri arası Tekirova Kavşağı mevkindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın 15.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Giresun-Trabzon yolu Uluburun Tüneli kuzey tüpünde yapılacak olan trafik ekipman bakım çalışmaları nedeniyle yarın 09.00-17.00 saatleri arasında tünel trafiğe kapatılacağından ulaşım eski devlet yolundan sağlanacak.
     TEM Otoyolunun Körfez Kavşağı-İzmit (Doğu) Kavşağı 73-100 kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İzmit(Doğu)Kavşağından D-100 Karayoluna yönlendirilecek. Çalışma, hafta içi her gün 22.00-07.00, Cumartesi günü 22.00-11.00, Pazar günü ise 24.00- 07.00 saatleri arasında yapılacak.
     Akhisar-Manisa yolunun Akhisar şehir geçişi Balıkesir istikametinde üst yapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.
     Dumlupınar-Altıntaş yolu arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap, vs.) geçişlerine ise kontrollü olarak izin verilecek.
     Ankara Çevre Otoyolunun Esenboğa Kavşağı-Kavaklı Kavşağı istikameti 0-3 kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle belirtilen istikamet trafiğe kapatılarak ulaşım Kavaklı-Esenboğa istikametinden kontrollü olarak sağlanacak.
     Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı-Çaydurt Kavşağı arasında ve Bolu Batı Kavşağı Kollarındaki üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak olup, sürücülerin Abant Kavşağı ve Çaydurt Kavşağını kullanmaları gerekecek.
     O-2 Otoyolunun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Çamlıca Gişeleri arasında kalan muhtelif kesimlerde üst yapı yenileme ve tamirat çalışmaları nedeniyle 23.00-06.00 saatleri arasında çalışılan şeritlerde yol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.
     Anadolu Otoyolunun Çaydurt Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı Kesimi 18-22 kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak.
     Söke-Milas yolunun 0-19 kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda; Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü Kavşak kolları; gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak; çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak.
     Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87 kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.
     Milas-Yatağan yolunun 4-19 kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Artvin-Erzurum yolunun 1-18 kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu Mevkii arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu Mevkii arasındaki servis yolundan sağlanacak.
    
     Muhabir: Bülent Karaaslan
     Yayıncı: Abdullah Kıratlı
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER