Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Gümüşova-Gerede otoyolunun Küçükmelen Köprüsü-Düzce gişeleri arası kesiminde üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım İstanbul istikametinden karşılıklı olarak sağlanıyor. Mut-Ermenek yolunun 6-7nci kilometreleri arasında bulunan tarihi Kadı Köprüsündeki yıkılma tehlikesi nedeniyle trafik azami 30 tona kadar olan araçlar için yapımı tamamlanan panel köprüden verilmekte olup 30 tonun üzerindeki araçların panel köprüden geçmesi yasak.
     Gazipaşa-Anamur yolunun 35-36ncı kilometreleri arasındaki (Radar mevki) yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 13.00-14.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. Edremit-Ayvalık yolunun 26-28inci kilometreleri arasında sanat yapısı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
     Niksar-Reşadiye yolunun 23-33üncü kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolan bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
     TEM otoyolunun Hasdal- Kemerburgaz kesimi 14üncü kilometresinde bulunan üstgeçit köprüsünün orta ayağı kesilerek kaldırma işlemi yapılacağından 23.00-05.30 saatleri arasında güney yolda soldaki bir şerit, kuzey yolda ise soldaki iki şerit trafiğe kapatılacak.
     Beyşehir-Seydişehir-Alacabel yolunun 41-50nci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süreyle yol ulaşıma kapatılacak.
     Konya-Seydişehir yolunun 35-39uncu kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile trafiğe kapatılıyor.
     Beyşehir-Konya yolunun 1-3üncü kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Kasıma kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süre ile yol ulaşıma kapatılacak.
     Havran-Balıkesir yolunun 27nci kilometresindeki (Balya kavşağı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 10 Kasıma kadar 13.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
     Giresun-Trabzon yolu üzerinde bulunan Keşap, Geçilmez, Uluburun, Arıdurak, Kiliseburnu, Tirebolu-1, Tirebolu-2 ve Eynesil Tünellerinde trafik ekipman montaj çalışmaları nedeniyle 07.30-17.30 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
     Dumlupınar-Altıntaş yolunda sürdürülen yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap, vs.) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.
     Milas-Yatağan yolunun 4-19uncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Konya-Isparta il sınırı-Yalvaç ayrımı yolunun 6-18inci kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı.
     TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda, Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü kavşak kolları, gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. Çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak.
     Söke-Milas yolunun 0-19uncu kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel tüneli mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.
     Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87nci kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.
     Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Artvin-Erzurum yolunun 1-18inci kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevki arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevkisi arasındaki servis yolundan sağlanıyor.
    
     Muhabir: İbrahim Yılmaz
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER