Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri -Erdemlide polis sürücülere limonata, çikolata ve broşür dağıttı


MERSİN (A.A) - Erdemli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ve Tescil Büro Amirliği ekipleri, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında sürücülere limonata, çikolata ve broşür dağıttı.
     Alparslan Türkeş Bulvarı, Hastane Caddesi ve D-400 karayolunda kontrol noktaları oluşturan ekipler, trafik uygulaması yaptı.
     Ehliyet-ruhsat kontrolünün yanı sıra sürücülere Erdemlinin ünlü limonundan yapılma limonatayı ikram eden ekipler, özellikle kask takan motosiklet sürücülerine limonatanın yanı sıra çikolata ikramında bulundu. İkram sırasında trafik kurallarına uymaları, sürat yapmamaları konusunda uyarılan sürücülere, motosiklet kullanırken kask takmanın faydaları anlatıldı.
     Trafik Denetleme ve Tescil Büro Amiri Başkomiser Selçuk Yılmaz, yaptığı açıklamada, ilçenin ana caddelerinde hem denetleme yapıldığını, hem de sürücülere ilçede hiç uygulanmayan limonata ikramında bulunulduğunu söyledi.
     Uygulamada 100 litre limonata dağıtıldığını belirten Yılmaz, ayrıca sürücülere Trafik sorununu birlikte yok edelim, sarıda dur, kırmızı da bekle başlıklı broşürler dağıttıklarını kaydetti.
     Sürücülerden bazıları ise ilk kez böyle bir uygulama gördüklerini, ancak memnun olduklarını dile getirdi.
     (DÇ-NRD-ZHL)
<< Önceki Haber Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER