Kardemir Karabüksporda, Trabzonspor maçı hazırlıkları

Kardemir Karabüksporda, Trabzonspor maçı hazırlıkları -Takımın golcü futbolcusu Mehmet Yıldız: Trabzonspor karşısında saha avantajını kullanarak lige 3 puanla başlamak istiyoruz


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında 18 Ağustos Cumartesi günü Trabzonspor ile sahsında karşılaşacak Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını sürdürdü.
     Teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde Çamlık Spor Tesislerinde yapılan antrenmanda koşu ve kondisyonun ardından şut çalışması yapıldı. Shelton, Ahmet İlhan ve kaleci Abdulaziz Demircanın katılmadığı antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.
     Takımın golcü futbolcusu Mehmet Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen sezon ki sıkıntıları yaşamak istemediklerini, bu nedenle iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.
     Takıma yeni katılanlarla daha güçlü bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:
     Bu sezon ligi iyi yerde bitirmeyi amaçlıyoruz. Geçen sezon ligin ikinci yarısında yakaladığımız sahamızdaki yenilmemezlik unvanını bu sezonda da devam ettirmeyi hedefliyoruz. Bu sezonun ilk maçını evimizde oynuyoruz. Trabzonspor karşısında saha avantajını kullanarak lige 3 puanla başlamak istiyoruz. Lige iyi başladığınız zaman lig iyi gidiyor. İlk haftalarda şampiyonluğa oynayan takımlarla maçımız var. Bana göre ligin başlarında 4 büyük takımla oynamak daha mantıklı. Çünkü, onlar hazır olana kadar siz önemli maçlarınızı tamamlıyorsunuz. İnşallah bu fırsatı değerlendiririz.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporda, Trabzonspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER