Kardemir Karabükspor galibiyete hasret

Kardemir Karabükspor galibiyete hasret -Galatasaray, Fenerbahçe Beşiktaş ve Trabzonspor deplasmanında puan almayı başaran Kırmızı-mavili takım, son 6 haftadır galibiyete hasret kaldı -Ligde 29 puan ile 13üncü sırada bulunan takım,


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Liginde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspordan deplasmanda puan almayı başaran Kardemir Karabükspor, son 6 haftadır galibiyete hasret kaldı.
     Ligin ikinci yarısının ilk haftasında deplasmanda Trabzonspor karşısında aldığı galibiyetin ardından bir daha galip gelemeyen Karadeniz ekibi, 19. haftada sahasında Kasımpaşaya 3-0 yenilirken 20. haftada Beşiktaşla deplasmanda 2-2 berabere kaldı. 21. haftada yine sahasında Bursaspora 3-0 yenilen Kardemir Karabükspor, 22. haftada deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı-Mavili takım 23. haftada sahasında Akhisar Belediyespora 2-0, 24. haftada ise deplasmanda Orduspora 3-2 yenildi.
     24 hafta sonunda 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 mağlubiyet sonunda topladığı 29 puan ile Spor Toto Süper Liginin 13. sırasında yer alan Kardemir Karabükspor, kalesinde gördüğü 40 golle ligin en çok gol yiyen takımı unvanına sahip.
     Kırmızı-mavili takımın kalecisi Vjekoslav Tomic, oynadığı 19 maçta kalesinde 34 gole engel olamazken, yedek kaleci Bora Körk ise sahaya çıktığı 6 maçta 6 gol yedi.
    
     -İnişli çıkışlı performans-
    
     Sezona Alman çalıştırıcı Micheal Skibbe ile başlayan Kardemir Karabükspor, ligin 10. haftasında geldiğinde 9 puanla ligin 16. sırasında yer aldı. 10. haftada alınan 3-0lık Kayserispor mağlubiyetinden sonra takımın başına Mesut Bakkalın getirilmesiyle çıkışa geçen mavi ateşler, ligin ilk yarısını topladığı 24 puanla 8. sırada tamamladı.
     Ligin son 6 haftasında galibiyet yüzü göremeyen takım bu hafta sahasında Eskişehirsporu ağırlayacak.
    
     Muhabir: Faik Erez - Ahmet Özler
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor galibiyete hasret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER