Karısını öldüren sanığa 20 yıl hapis

Karısını öldüren sanığa 20 yıl hapis -Kayseride kendisini aldattığı için karısını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan kişi, 20 yıl hapse mahkum oldu


KAYSERİ (A.A) - Kayseride kendisini aldattığı için karısını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan kişi, 20 yıl hapis cezasına mahkum oldu.
     Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, sanık Adem Yıldız (30) ve avukatı Mehmet Ali Ada ile öldürülen Nadiyne Yıldızın (26) babası Rafet Aslan ve avukatı Bekir Sıddık Gün hazır bulundu.
     Adem Yıldız, savunmasında, mobilya fabrikasında işçi olarak çalıştığını, boşanma aşamasına geldiği eşini, iş arkadaşıyla aldattığı için öldürdüğünü anlattı.
     Cep telefonuna, eşini aldatan kişi tarafından sürekli mesaj geldiğini belirten Yıldız, Eşimi çok kez uyarmama rağmen beni dikkate almadı. Olay günü eşim hakaret dolu sözler söyleyip, beni tahrik etti. Çok sinirlendiğim için karımı öldürdüm. Cinayeti ağır tahrik altında işledim. Pişmanım dedi.
     Mahkeme heyeti, Yıldıza, ağır tahrik altında eşini bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle 20 yıl hapis cezası vererek, duruşmayı bitirdi.
     Melikgazi ilçesi Hürriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Fatih Apartmanında 4 ay önce yaşanan olayda Adem Yıldız, eşi Nadiyne Yıldızı 10 yerinden bıçıklayarak öldürmüştü.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Karısını öldüren sanığa 20 yıl hapis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER