Karnından 7 kilo ur çıkarıldı

Karnından 7 kilo ur çıkarıldı


MANİSA (A.A) - Manisa Devlet hastanesine karın ağrısı şikayeti ile giden kadının karnından 7 kilogram ağırlığında ur çıkarıldı.
     Manisa Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Erdem Nalbant, gazetecilere yaptığı açıklamada, halsizlik ve karnında meydana gelen şişlik şikayetiyle hastaneye gelen Sıdıka Altunlunun (72) çekilen ultrasonunda karnında kitle tespit edildiğini ve kadının ameliyat edildiğini söyledi.
     Başarılı geçen operasyonun ardından Altunlunun karnından 18 parça halinde toplam 7 kiloluk kitle çıkarıldığını ifade eden Nalbant, Ameliyat yaklaşık 2 saat sürdü. Ameliyat sürecince bir sıkıntı yaşamadık. Karnın içini tamamen dolduran, 9 aylık gebeliğe benzer bir görüntüsü olan bir kitleydi, çıkarılan parçalar ile ilgili olarak incelemelerimiz devam ediyor. Sıdıka Altunlunun sağlık durumu iyi, önümüzdeki günlerde taburcu etmeyi planlıyoruz dedi.
     Sağlığına kavuşan Sıdıka Altunlu ise yaklaşık 5 aydır ağrı çektiğini, durumunun ultrason ile ortaya çıktığını belirterek sağlığına kavuşmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Karnından 7 kilo ur çıkarıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER