Karşıyaka üstünlüğünü yine koruyamadı

Karşıyaka üstünlüğünü yine koruyamadı -PTT 1. Ligde Adanaspora 3-2 mağlup olan yeşil-kırmıızlı ekip, geçen hafta olduğu gibi ilk golü attığı müsabakadan puan çıkaramadı


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde deplasmanda Adanaspora 3-2 mağlup olan Karşıyaka, geçen hafta Kayseri Erciyesspor maçında olduğu gibi ilk golü bulduğu müsabakada üstünlüğünü koruyamadı.
     Ligde yaşadığı ekonomik sıkıntılara rağmen başarılı sonuçlar alan ve kendine üst sıralarda yer bulan yeşil-kırmızılı ekip, Adanaspora deplasmanda 3-2 yenilerek, üst üste ikinci maçını kaybetti.
     Son 5 haftada galibiyet alamayan Karşıyaka, 5 maçta 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.
     Ligin 16. haftasını 24 puanla tamamlayan yeşil-kırmızılı ekip, ilk devrenin son maçında Pazar günü Kartalsporu İzmirde konuk edecek.
    
     -Üstünlüğünü koruyamadı-
    
     Geçen hafta oynadığı Kayseri Erciyesspor maçına kadar ilk golü bulduğu 7 karşılaşmada 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan Karşıyaka, son iki haftada ise karşılaşmada ise öne geçmesine rağmen sahadan puansız ayrıldı.
     Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında, henüz ilk dakikada Dalmatın golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen müsabakayı 4-2 mağlup tamamlayan Karşıyaka, bu hafta da Adanaspor karşısında Makukula ile 1-0 üstünlük kurduğu karşılaşmada rakibine 3-2 yenildi.
    
     -2 futbolcu cezalı-
    
     Adanaspor karşılaşmasında 7 futbolcusu sarı kart gören Karşıyakada cezalı duruma düşen Orhan Taşdelen ile Muhammet Sercan Türkeri gelecek hafta oynanacak Kartalspor maçında forma giyemeyecek.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Karşıyaka üstünlüğünü yine koruyamadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER