Kartepe Belediye Başkanı Karabalıktan mahalle ziyareti

Kartepe Belediye Başkanı Karabalıktan mahalle ziyareti


KOCAELİ (A.A) - Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Fatih Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
     Burada gerçekleştirilen toplantıda vatandaşlara hitap eden Karabalık, yeni ilçe olan Kartepede göreve geldikleri ilk günden itibaren planlama konusunda yoğun bir çaba gösterdiklerini belirterek, bu konuda daha iyi çalışma yapmak için 37 teknik personelle çalıştıklarını söyledi.
     Şehir plancıları, mimar ve mühendislerden oluşan kadro ile plan çalışmaları için gereken her şeyi yaptıklarını vurgulayan Karabalık, göreve geldiklerinde Yeşilkent bölgesinde alt yapı çalışmalarının devam ettiğini hatırlattı.
     Karabalık, yolları asfalt ve parke ile döşediklerini anlatarak, "Vaadimizin yüzde 80ini gerçekleştirdik. Kalan kısımın nedeni de alt yapı eksikliği olan bölgelerde üst yapı çalışmasının başlatılamamasıdır. Her şey bir anda olmuyor, yavaş yavaş oluyor" dedi.
     Kartepenin yoluna hızla devam ettiğini dile getiren Karabalık, ilçeye bolluk bereket getirecek işler yapıldığını ve bölgenin sıkıntısı olan ulaşım konusundaki yatırımların gelecek süreçte tamamlanacağını ifade etti.
     Akla gelecek ne kadar hizmet varsa takip ettiklerini ve el birliği ile yaptıklarını vurgulayan Karabalık, "Hizmetler yapıldıkça sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğu oldu. Bizler sizlerden memnunuz. Biz sevgimizi sizlere vermekteyiz. Biz halkımızı seviyoruz. Halkımızın mutluluğu ve refahı için çalışmaktayız. Sizlerden aldığımız destekle çalışmalarımız sürecektir" diye konuştu.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kartepe Belediye Başkanı Karabalıktan mahalle ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER