Kasımpaşaspor Boluda kampa girdi

Kasımpaşaspor Boluda kampa girdi (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Kasımpaşaspor 15 gün sürecek olan kamp çalışmalarına Boluda bir otelde, 35 kişilik bir ekiple başladı.
     Kampın ilk gününde takım doktorları ile birlikte çeşitli sağlık testleri yapılan Kasımpaşasporlu futbolcular, kamp süresince yeni sezona hazırlanmak için yoğun bir çalışma yapacak.
     Boludaki kampta futbolculara yapılan testler hakkında AA muhabirine açıklama yapan A Milli Futbol Takımı eski doktoru Cengiz Dinç, Kasımpaşasporun yaklaşık 15 günlük bir kamp için Boluya geldiğini ve kamp öncesi futbolcuların bazı testlerden geçeceğini söyledi.
     Sezon başı testlerinde, futbolculara bir postür analizi, dikey ve yatay sıçrama, vücut kompozisyon tayini ve sahada laktat testi yapacaklarını dile getiren Dinç, Bu testlerin amacı, sporcuların sezona başlamadan önce performansları ile ilgili verilerini almak. Daha sonra bunların teknik ekibe raporlarını hazırlamak. Bu sonuçlar neticesinde antrenman planlamasına yardımcı olmaktır. Burada 14 oyuncuyu testten geçirdik. Daha sonra diğer oyuncularımız da katılacak ve onun ardından Hollandadaki kampın dönüşünde tekrar test yapacağız şeklinde konuştu.
     Doktorlar eşliğinde çalışmaları sürdüren futbolcular, Teknik Direktör Metin Diyadinin kampa katılmasının ardından yeni sezona hazırlanmak için yoğun bir çalışmaya başlatacak.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz - Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kasımpaşaspor Boluda kampa girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER