KASKİde ihale

KASKİde ihale


KAYSERİ (A.A) - KASKİ Genel Müdürlüğünce düzenlenen iki ihalenin, açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi.
     İhalelerin, Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda yapıldığını belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, "Söz konusu ihaleler; Hazır tamir malzemeleri, yangın söndürme tüpleri alımı ve dolumu, yangın dolapları revizyonu yapımı ileİş sağlığı ve iş güvenliği hizmeti alım işi ihaleleri" dedi.
     İhalelerin, KASKİ-nin resmi web sayfası olan (www.kaski.gov.tr) adresinden canlı yayınlandığını açıklayan Batukan,ihaleye katılan firmalar ve teklifleri hakkında şu bilgileri verdi:
     "Hazır tamir malzemeleri, yangın söndürme tüpleri alımı ve dolumu, yangın dolapları revizyonu yapım işine 2 firma katıldı. Bunlardan; Ardıç Marketçilik Tarım Ür. Tic. Ltd. Şti 3.kısım 8 kalem yangın dolapları revizyonu için,21.742,83 TL teklif verdi. Açılım Teknik ise 1.kısım 14 kalem hazır tamir malzemeleri alımına 217.000,00 TL teklif verdi.
     İş sağlığı ve iş güvenliği hizmeti alım işi ihalesine ise 1 firma katıldı. Koza İş Dünyası İş Sağlık ve Güvenliği Tic. Ltd. Şti. 44.000,00 TL teklif verdi."
     Batukan, yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanı ve üyeleri ile katılımcılar huzurunda düzenlenen ihale sonuçlarının, komisyon üyelerinin yapacağı değerlendirmeden sonra belirleneceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER