Kastamonu İGMden Hakan Eskiye hayırlı olsun

Kastamonu İGMden Hakan Eskiye hayırlı olsun ziyareti


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu İl Genel Meclisi(İGM) Başkanı Adnan Koçoğlu ve bir grup meclis üyesi Karabük İl Genel Sekreteri Hakan Eskiyi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
     Kastamonu İGM üyeleri, Kastamonudan Karabüke genel sekreter olarak atanan Hakan Eskiyi ziyaret etti.
     Karabük İl Genel Sekreterliği hizmet binasında misafirlerini karşılayan Eski, Kastamonulu dostlarıyla makamında ve daha sonra encümen toplantı salonunda bir süre görüştü.
     Eski, Karabük İl Özel İdaresinin çalışmaları ve 2013 bütçesi hakkında bilgi verdi.
     Karabükte güzel işler yapmak istediğini kaydeden Eski, şunları söyledi:
     Tüm motivasyonum burada güzel işler yapmak. İl özel idaresi bünyesine üç yeni müdür arkadaş kazandırdık. Genç ve idealist bir ekip kuruyoruz. Karabüke layık olduğu hizmetleri vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Kastamonu ve Karabük illerinin birbirleriyle kardeş şehirler olarak düşünüyoruz. Burada bana Kastamonu bizim kardeş şehrimiz diyorlar. Bu beni çok sevindiriyor. Şu anda tek düşüncem Karabükteki altyapının tamamlanmasıdır. Bütçemizin el verdiğince hizmetler yapacağız.
     İGM Başkanı Adnan Koçoğlu da Karabük İl Genel Sekreteri Hakan Eskiye yeni görevinde başarılar diledi. Koçoğlu, Hakan Beyin çalışkan ve azimli olduğunu biliyoruz. Bu coğrafyadaki sorunları kısa sürede çözeceğine inanıyorum. Hemşehrileri olarak onun başarısını çok istiyoruz dedi.
     Eski misafirlerini Safranboluda konak gezileri, seyir terası ve tarihi su kemerini gezdirdi.
     Ziyarete Başkan Adnan Koçoğlunun yanı sıra meclis üyelerinden, Mehmet Butur, İsa Karamehmetoğlu, Necmi Aladağ, Hasan Arslan, Hüseyin Tolga İnce, Fehmi Bozkurt, Muharrem Topçu, Mehmet Kösem ve Kastamonu Encümen Müdürü Ferhat Can katıldı.
    
     Muhabir: Yaşar Kuru
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kastamonu İGMden Hakan Eskiye hayırlı olsun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER