Kastamonu OBM işletme müdürleri toplantısı yapıldı

Kastamonu OBM işletme müdürleri toplantısı yapıldı


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünün(OSB) 2013 yılı ilk işletme müdürleri toplantısının yapıldığı bildirildi.
     Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, işletme müdürleri toplantısına, Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, bölge müdür yardımcıları Bayram Koçkaya, Yaşar Çakıroğlu ve İlyas Özdemir, 15 şube müdürü, 21 işletme müdürü, işçi eğitim merkezi müdürü ve hukuk müşavirlerinin katıldığı belirtildi.
     Açıklamada, Bölge Müdürü Şahinin, 2013 yılının mutlu ve sağlıklı bir yıl olmasını dilediği ifade edilerek, 2012 yılında ekiplerinizle birlikte ormancılık adına yapılan çalışmalara teşekkür ediyorum. 4 aylık ağır bir kıştan sonra geldiğimiz noktada performans çok güzel. Bu çalışmaları yaparken personel sıkıntısı başta olmak üzere elbette sıkıntılarla karşılaştık. Bu yükü ve sıkıntıları birlikte aşacağız. Buna rağmen dikkat etmemiz gereken şeyler de var. En büyük eksiğimiz iyi bir zaman, mekan, iş planı yapmayışımız. 2013 yılı bölge müdürlüğümüz için kalite yılı olacak. Her alanda kaliteyi arttıracağız ifadelerine yer verildi.
    
     Muhabir: Özkan Beyer
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kastamonu OBM işletme müdürleri toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER