Kaymakam Memiş, Vali Erdal Ata Spor

Kaymakam Memiş, Vali Erdal Ata Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu


RİZE (A.A) - Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Vali Erdal Ata Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu.
     Kaymakam Memiş, beraberindeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dursun Yaşaroğlu, Rize İl Genel Meclisi Üyesi Dursun Ali Balsüzen, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ramazan Hakan Bozkan ile birlikte Vali Erdal Ata Spor Kompleksini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.
     Vali Erdal Ata Spor Kompleksini, Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Lig temsilcisi Ardeşen Gençlikspor ile Amatör Lig temsilcisi Ardeşensporun ağırlıklı olarak kullandığını ifade eden Memiş, yıl boyunca bir çok büyük şehir takımının ilçeye gelerek hentbol takımı ile mücadele edeceğini söyledi.
     Memiş, gelecek misafirlere daha güzel ve güvenli bir ortamda hizmet vermek istediklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:
     Yaz mevsimi süresince yapılan yatırımları yerinde inceledik. Geriye kalan eksikliklerle ilgili de yetkililerden bilgi alarak, yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. En büyük eksiklik olarak gördüğümüz altyapı çalışması ve kompleks içinde yer alan mevcut yolun iyileştirilmesi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Çakıl kaplı bölgede asfalt ve parke çalışması yaparak, çevrenin standartlara uygun hale getirilmesini planlıyoruz. Bu çalışmalar için kara yollarından gerekli destek sözünü aldık. Çalışmaları en kısa süre içinde tamamlamayı hedefliyoruz.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Kaymakam Memiş, Vali Erdal Ata Spor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER