Kaymakam vatandaşları dinledi

Kaymakam vatandaşları dinledi


ANKARA (A.A) - Şereflikoçhisar Kaymakamlığı tarafından Salı günleri düzenlenen `Halk Toplantısında, vatandaşların sorunları üzeride çözüm üretiliyor.
     Kaymakam Hasan Kürklü başkanlığında her hafta Salı günü saat 10:00da toplantı salonunda düzenlenen Halk Toplantısında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatılıyor.
     Maddi durumları elverişli olmayan vatandaşların ilgi gösterdikleri toplantıda söz konusu şikayetlere müdahale ediliyor.
     Hataydan Şereflikoçhisara evlenmek amacıyla gelen ve 2 çocuğunun okul masraflarının Şereflikoçhisar Kaymakamlığı tarafından karşılanmasını isteyen Aysel Öz isimli vatandaşın talebini değerlendirmeye alan Kaymakam Hasan Kürklü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonuna müracaatta bulunun, gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra sizinle irtibat kurulacaktır dedi.
     Şereflikoçhisarın Şanlıkışla köyünde eşi ile birlikte yaşayan Hasan Açıkbaş isimli şahıs ise kerpiç yapılı evinin onarılması talebiyle daha önce Şereflikoçhisar Kaymakamlığına müracaatta bulunduğunu dile getirdi. Kaymakam Hasan Kürklü ise yapılan incelemelerin ardından eski yapı evin masrafının çok fazla olduğunu belirterek, evin bakım, onarım çalışmalarının yapılabilmesi için 5 Bin Türk Lirası yardımda bulunulması için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.
     Düzenlenen halk günü toplantılarında sorunlarının çözüldüğünü belirten vatandaşlar uygulamanın devam etmesini istiyor.
     Henüz 5 aylık asker olan ve ailevi nedenlerden dolayı Şereflikoçhisara zorunlu olarak geldiğini belirten Umut Doğan isimli şahıs ise ailesinin maddi durumlarının elverişsiz olduğunu, tekrar birliğine dönmek için yol parasının olmadığını Kaymakam Hasan Kürklüye iletti. Kaymakam Kürklü ise asker Doğanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonuna göndererek birliğine teslim olmasına olanak sağladı.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Kaymakam vatandaşları dinledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER