Kaymakam ve milletvekilleri, Tarsus Huzurevini ziyaret

Kaymakam ve milletvekilleri, Tarsus Huzurevini ziyaret etti


MERSİN (A.A) - Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, AK Parti Mersin milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, CHP Mersin milletvekili Vahap Seçer ve Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Huzurevini ziyaret etti.
     Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, ziyaret kapsamında huzurevi sakinlerinin Ramazan Bayramını kutladıklarını, zaman zaman huzurevini ziyaret ederek, onların etkinliklerine katıldıklarını ve onlarla sohbet ettiklerini söyledi.
     AK Parti Mersin milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ise AK Parti hükümeti olarak yaşlıların hayatını kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak için önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti. Uzun, Yaşlılar Koordinasyon Merkezi kurarak, yaşlıların sorunlarını kamuoyunun gündemine taşımak, toplumsal alanda karşılaştıkları sorunlara çare aramak için var güçleriyle çaba gösterdiklerini ifade etti.
     Herkesin yaşlıları sevip, saygı göstermelerini isteyen Uzun, Milletimiz yaşlı insanlarımızın duaları ile bugün dimdik ayaktadır. Onların bizlere güç veren dirayeti bizleri oldukça mutlu ediyor. Unutulmamalıdır ki, insanlar doğar, büyür ve bu süreç içerisinde yaşlanırlar. Bu yaşlılık süreci de kaçınılmaz bir gerçektir dedi.
     CHP Mersin milletvekili Vahap Seçer de herkesin yaşlılara gereken sevgi ve saygıyı göstermesi ve ihtiyaçlarını karşılaması gerektiğini vurguladı.
     Seçer ayrıca huzurevlerinin artık yaşlıların bir arada yaşadığı, sosyalleştiği, kişisel, psikolojik ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri mekanlar haline geldiklerini söyledi.
     Ziyarette 47 huzurevi sakininin yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Meniz, CHP İlçe Başkanı Mehmet Özel, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Veysel Gölge ile Tarsus Huzurevi Müdürü Belgin Ok hazır bulundu.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Nurdan Mısırlıoğlu Toros
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Kaymakam ve milletvekilleri, Tarsus Huzurevini ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER