Kayseride 41 tesisin hizmete açılması

Kayseride 41 tesisin hizmete açılması


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 10 Şubatta Erciyeste Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreni ile ilgili değerlendirmede bulundu.
     Yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Büyükşehir Belediyesince yapımı tamamlanan ve Başbakan Erdoğan tarafından hizmete sunulan 41 tesisin açılış töreni, büyük yankı uyandırdı.
     Erciyes Tekir Kapıda düzenlenen ve Başbakan Erdoğanın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşen tören, Türkiye gündeminde kendine yer buldu.
     Toplam maliyeti 123 milyon 327 bin TL olan Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezinde 29, şehir merkezinde ise 12 ayrı yol çalışmasının Başbakan Erdoğan tarafından hizmete sunulduğu törene, ulusal ve yerel basın büyük ilgi gösterdi.
     Siyasete Kar Molası, Erdoğan Erciyeste Hedef Büyüttü, Gülü Yetiştiren Şehir, Erdoğandan Kayseriye Büyük Övgü, Erciyes Zirvesinde Yüksek Hedefler gibi başlıklarla ulusal gazetelerde geniş yer alan tören, ayrıca ulusal ve yerel televizyonlarda da ilk haber olarak yayımlandı.
     Kayserinin turizm sektöründen daha fazla pay almasına imkan tanıyacak olan Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezinin tanıtımına büyük katkı sağlayan tören, tüm kayakseverlerin ilgisini de Kayseriye çekmiş oldu.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kayseride 41 tesisin hizmete açılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER