Kayseride kültür sanat etkinlikleri

Kayseride kültür sanat etkinlikleri


KAYSERİ (A.A) - Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamınsa hafta boyunca çeşitli konserler verilecek ve tiyatro oyunları sahnelenecek.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 17. yüzyıl müzik anlayışını yansıtan, Itri ve Dönemi konseri gerçekleştirilecek.
     21 Aralık Cuma günü saat 19.00da İstanbul Üniversitesi Osmanlı Dönemi Müzik Uygulama ve Araştırma Merkezi İcra Heyetinin Şef Gönül Paçacı yönetiminde gerçekleştireceği Itri ve Dönemi konseri, Kayserililere unutulmaz bir akşam yaşatacak.
     Kültür sanat etkinlikleri 22 Aralık Cumartesi günü saat 19.00da, Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Tasavvuf Müziği Bölümünün gerçekleştireceği konserle devam edecek. Konsere, tasavvuf müziğinin sevilen ismi Veysel Dalsaldı konuk sanatçı olarak katılacak. Etkinlikler çerçevesinde hem çocuklar hem de büyükler için 2 farklı oyun sahnelenecek.
     20 Aralık Perşembe günü Komşu Köyün Delisi isimli iki perdelik komedi oyunu, Kayserili tiyatro severlerle buluşacak. Şehir Tiyatrosunda sahnelenecek oyun, saat 19.00da başlayacak.
     23 Aralık Pazar günü ise Barış Gezegeni isimli çocuk oyunu, çocuk tiyatro severlerle buluşacak. Şehir Tiyatrosunda saat 13.00de sahnelenecek olan oyun, ücretsiz olacak.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Kayseride kültür sanat etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER