Kayserideki cinayet davası

Kayserideki cinayet davası -Eskiden ortağı olduğu iş yerini arkadaşlarıyla tarayarak bir kişinin ölümüne sebep olan sanığa müebbet hapis cezası verildi


KAYSERİ (A.A) - Kayseride daha önce ortağı olduğu restoranı arkadaşlarıyla tarayarak bir kişinin ölümüne sebep olan sanığa, müebbet hapis cezası verildi. Tutuklu yargılanan diğer sanıklardan birine 20 yıl hapis cezası verilirken, 4 sanık da beraat etti.
     İncesu ilçesinde arkadaşı tarafından öldürüldüğü iddia edilen Mustafa Türkmenin ölümüyle ilgili davanın karar duruşması, Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.
     Duruşmaya, öldürülen Mustafa Türkmenin yakınları, tutuklu sanıklar Cesim Cenan, Murat Hopur, Mehmet Yalın, Volkan Bircan, Bayram Çakır, Senem Hopur ile iki tarafın avukatları katıldı.
     Pişman olduklarını ifade eden sanıklar, haklarında beraat kararı verilmesini talep etti.
     Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Cesim Cenana müebbet hapis cezası verilmesini kararlaştırdı. Sanıklardan Murat Hopuru 20 yıl hapis cezasına çarptıran mahkeme, diğer sanıklar Mehmet Yalın, Volkan Bircan, Bayram Çakır ve Senem Hopurun ise beraatına karar verdi.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin - Esma Aygün
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Kayserideki cinayet davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER