Kayserideki cinayet davası

Kayserideki cinayet davası -Eski eniştesinin kardeşini bıçaklayarak öldürdüğü, bir yakını da yaraladığı iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık, 31 yıl hapse mahkum edildi


KAYSERİ (A.A) - Kayseride eski eniştesinin kardeşini bıçaklayarak öldürdüğü, bir yakınını da yaraladığı iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık, 31 yıl hapse mahkum edildi.
     Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuksuz sanıklar İsmail T, Ünal S. ve Menderes Y. ile avukatlar hazır bulundu. Tutuklu sanık Ünal Y. ise telekonferans yöntemiyle duruşmaya katıldı. Son savunması alınan Ünal Y. (23), kavgayı karşı tarafın başlattığını öne sürdü. Sanık Ünal Y, olaydan üzüntü duyduğunu söyledi.
     Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanığı kasten adam öldürme suçundan önce müebbet hapisle cezalandırdı. Suçun ağır tahrik altında işlendiğine hükmeden heyet, cezayı 18 yıla indirdi.
     Sanığı kasten adam öldürmeye teşebbüs suçunda da önce müebbet hapisle cezalandıran heyet, suçun teşebbüs aşamasında kalmasını göz önünde bulundurarak cezayı 13 yıla indirdi. Sanık Ünal Y, iki suçtan toplam 31 yıl hapse mahkum edildi.
     Tutuksuz yargılanan 3 sanığa da 2 ay ile 6 ay arasında hapis cezası veren heyet, bu sanıklar hakkında hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
    
     -Olay-
    
     TOKİ Demokrasi Mahallesinde şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan F.S. ve E.Snin yakınları arasında 7 Ağustos 2012 günü kavga çıkmıştı. Kavgada bıçaklanan Volkan Sakınmaz (18), kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yaşamını yitirmişti. İsmail Tnin de bıçakla yaralandığı olaya ilişkin Ünal Y. tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin / Yücel Velioğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kayserideki cinayet davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER