Kayserideki karbonmonoksit zehirlenmesi

Kayserideki karbonmonoksit zehirlenmesi -Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen anne ile kızı Yozgatta toprağa verildi -Cezaevinde bulunan baba da özel izinle cenaze törenine katıldı (Fotoğraflı-Görüntül


KAYSERİ (A.A) - Kayseride sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen anne ile kızı, Yozgatın Boğazlıyan ilçesine bağlı Uzunlu beldesinde toprağa verildi.
     Camikebir Camisinde düzenlenen cenaze törenine, hayatını kaybeden Meryem Ermiş (43) ve kızı İrem Ermişin (9) yakınları, işlediği bir suçtan dolayı Sivasta açık cezaevinde hükümlü bulunan Meryem Ermişin eşi Mahmut Ermiş, Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç ve vatandaşlar katıldı.
     İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından anneyle kızının cenazeleri, belde mezarlığında yan yana toprağa verildi. Cezaevinde bulunan Mahmut Ermişin özel izinle cenaze törenine katıldığı öğrenildi.
     Meryem Ermiş ve kızı İrem Ermiş, Kayserinin Talas ilçesi Yenidoğan Mahallesindeki evlerinde dün sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldız / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Kayserideki karbonmonoksit zehirlenmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER