Kayseri KASKİde 5te 5 sevinci

Kayseri KASKİde 5te 5 sevinci -TKBLde ilk beş hafta sonunda bütün maçlarını kazanarak 5te 5 yapan Kayseri KASKİde galibiyet serisinin sevinci yaşanıyor -Kulüp genel menajeri Ahmet Bozbey: 5te 5 yaptığımız için çok mutluy


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde (TKBL), ilk beş hafta sonunda bütün maçlarını kazanarak 5te 5 yapan Kayseri KASKİde galibiyet serisinin sevinci yaşanıyor.
     Sezona deplasmanda İstanbul Üniversitesini 71-65 mağlup ederek başlayan Kayseri KASKİ, ligin ikinci haftasında konuk ettiği Edremit Belediyesini 82-65 yendi. Üçüncü haftada da ligin güçlü ekiplerinden Galatasarayı deplasmanda 70-64le geçen Kayseri temsilcisi, dördüncü haftada ise sahasında Beşiktaşı 20 sayı farkla 90-70 mağlup etti. Kayseri KASKİ beşinci haftada da deplasmanda Adana BOTAŞı 68-60 yenerek, ligin ilk 5 haftasında, 5te 5 yaptı.
     Kulüp genel menajeri Ahmet Bozbey AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde tüm maçlarını kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Kulüp olarak sezon başında yaptıkları yatırım ve çalışmaların karşılığını almaya başladıkları belirten Bozbey, Lige çok güzel başlangıç yaptık. Geride kalan haftalar sonucunda 5te 5 yaptığımız için çok mutluyuz. Bu beş maçın 3nü deplasmanda kazandık. Takımda her şey yavaş yavaş oturmaya başladı. Zamanla oyuncular birbirlerine daha iyi alışacak. İnşallah çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum diye konuştu.
     Kayseri KASKİ, ligin 6. haftasında 25 Kasım Pazar günü Samsun temsilcisi Canik Belediyeyi konuk edecek.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kayseri KASKİde 5te 5 sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER