Kayseri KASKİ, Dynamo Kursku bekliyor

Kayseri KASKİ, Dynamo Kursku bekliyor


KAYSERİ (A.A) - Kayseri KASKİ, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Rusyanın Dynamo Kursk takımı ile karşılaşacak.
     İlk maçın 17 Ocak perşembe günü, saat 19.00da Kayseri-de oynanacağını belirten KASKİ Genel Müdürü ve KASKİ Kulüp Başkanı Ender Batukan, şunları söyledi:
     Takımımız, Avrupa Ligi kapsamında çeyrek finalde Dynamo Kursk ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmayı kazanarak 24 Ocaktaki rövanş maçı için avantaj elde etmek istiyoruz. Bu karşılaşmanın bizim için önemi çok büyük. Çünkü oynanacak bu 2 karşılaşma neticesinde kazanan takım yarı finale yükselecek. Takım olarak Avrupa Kupasına odaklanarak iyi hazırlanıyoruz ve bu yıl bunu başaracağımıza inanıyoruz.
     Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Salonundaki karşılaşmaya tüm Kayseri halkını davet ettiklerini açıklayan Batukan, karşılaşma, Kaskisporun resmi web sitesinden (www.kaskispor.com) canlı olarak yayınlanacak dedi.
     Kaskispor Basketbol Altyapı Sorumluluğu görevini yürütmekte olan Murat Kömürcünün bu görevinin yanı sıra basketbol şube sorumluluğu görevine de getirildiğini açıklayan Batukan, Kömürcüye yeni görevinde başarılar dilediğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kayseri KASKİ, Dynamo Kursku bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER