Kayseri Valiliğine atanan Yılmaz, görevine başladı

Kayseri Valiliğine atanan Yılmaz, görevine başladı -Yılmaz: Kayseriye atanmam Türk demokrasisi için büyük bir kazanım


KAYSERİ (A.A) - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından imzalanan Valiler Kararnamesi ile Kayseriye atanan Tokat Valisi Şerif Yılmaz göreve başladı.
     Vali Yılmaz, Kayseri Valiliği önünde düzenlenen resmi törende, tören mangasını selamladıktan sonra makamına geçti.
     Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, Kayseriye daha önce başka bir görevle geleceğini, ancak bugün Vali olarak geldiğini ifade ederek, Kayseriye atanmam Türk demokrasisi için büyük bir kazanım dedi.
     Kayserinin tarih boyunca önemli bir şehir olduğunu hatırlatan Yılmaz, şunları kaydetti:
     Bugün itibari ile Kayserideki görevime başlamış bulunuyorum. Hem aileme hem de Kayseriye hayırlı olmasını diliyorum. Burada görev yaptığım süre içerisinde Kayserili hemşehrilerimizle birlikte bu güne kadar yapılan hizmetlerin ilerisinde hizmetler yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Devlet büyüklerimizle birlikte daha iyi hizmetler yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Kalbimiz ve kapımız herkese açık. Günün 24 saatinde bütün vatandaşlarımız bize ulaşabilir. Vatandaşlarımızın bizi kendilerinden biri olarak görmesi en büyük arzumuzdur. İletişimimizin en üst seviyede olmasını canı gönülden istiyorum. İnşallah bu sıcaklık ve birliktelik Kayseri için hayırlı olur. Çünkü Kayseri kadim bir şehir. Kayseri tarihte olduğu gibi bugün itibari ile Kayseri önde gelen şehirler arasında. Böyle bir şehirde hizmet edecek olmanın heyecanını yaşıyorum. İnşallah bizde burada görevimizi layıkıyla yapar, bizi görevlendiren büyüklerimizi mahcup etmeyiz. Biz insanımıza hizmet etmek için buraya geldik. Daha önce olduğu gibi burada da bunun gayreti içinde olacağız.
    
     -Vali Yılmazın özgeçmişi
    
     4 Mayıs 1962de Manisanın Turgutlu ilçesinde doğan Vali Şerif Yılmaz, 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.
     Yılmaz, Banaz ve Mudurnuda Kaymakam Vekilliği, Azdavay ve Varto kaymakamlıkları, Bitlis Vali Yardımcılığı, Karahallı kaymakamlığı, Kilis, Van, Çanakkale Vali Yardımcılıkları, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Personel Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
     29 Ağustos 2009da Tokat Valisi olarak atanan Yılmaz, 3 Ağustos 2012 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Kayseri Valiliğine atandı. Yılmaz, evli ve iki çocuk babası.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin / Yücel Velioğlu
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Kayseri Valiliğine atanan Yılmaz, görevine başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER