Kayserigazdan güvenli sürüş teknikleri eğitimi

Kayserigazdan güvenli sürüş teknikleri eğitimi


KAYSERİ (A.A) - Kayserigazda çalışanları bilgilendirmek ve onların güvenliklerini sağlamak amacıyla İşletme Bakım Makine Mühendisi Fethi Hasilik tarafından güvenli sürüş teknikleri eğitimi verildi.
     Düzenlenen eğitime başta Acil 187 Ekipleri ve Bakım Onarım Ekibi olmak üzere Kayserigaz çalışanları katıldı.
     İşletme Bakım Makine Mühendisi Fethi Hasilik tarafından verilen eğitim Kayserigazın konferans salonunda gerçekleştirildi.
     İyi ve güvenli bir sürüş için yapılması gereken uygulamalar, emniyet kemeri kullanımı ve öneminin anlatıldığı eğitimde güvenli sürücülük teknikleri uzmanı Demir Bükeyin uygulamalı olarak bilgiler verdiği videosu katılımcılara sunuldu.
     Kayseride doğalgaz kullanımının 10. yılında gerçekleştirilen ve düzenli olarak her sene yapılması planlanan eğitimler hakkında konuşan İşletme Bakım Müdürü Bülent Coşkun, Trafik kurallarına uymak bir zorunluluktur, ancak trafiğe çıkan her sürücü, bu kurallara uymayı bir ilke olarak kabul etmelidir. Trafikte kuralsızlık, kazaları, en kötüsü de yaralanma ve ölümleri beraberinde getiriyor. Kayserigaz olarak bizde çalışanlarımızın trafikte sağlıklı sürüş gerçekleştirebilmeleri için güvenli sürüş teknikleri eğitimini vermeyi istedik dedi.
     Coşkun, Personelimizin bilgi birikimini artırmasını için oldukça faydalı geçen bu tür şirket içi organizasyonların düzenlenmesi Kayserigaza ve Kayseriye fayda sağlayacağına inanıyorum diyerek konuşmasını sonlandırdı.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kayserigazdan güvenli sürüş teknikleri eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER