Kayserisporda Steinsson için imza töreni

Kayserisporda Steinsson için imza töreni -İzlandalı futbolcu, 2 yıllık sözleşmeye imza attı


KAYSERİ (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserisporun İngilterenin Bolton Wanderers takımından transfer ettiği defans oyuncusu Gretar Rafn Steinsson, 2 yıllık sözleşmeye imza attı.
     Steinsson için Kadir Has Tesislerinde Asbaşkan Mustafa Atsız ile Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlunun katılımıyla tören düzenlendi.
     Törende Ortaköylüoğlu, kulüp olarak çok önemli bir futbolcuyu kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını belirtti.
     Steinssonun İzlanda Milli Takımında forma giyen başarılı bir oyuncu olduğunu dile getiren Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:
     Steinsson, defansta hem ortada, hem de sağda görev alabiliyor. Kendisi Bolton formasıyla 4,5 yıl İngiltere Premier Ligi forması giymiş ve devamlı oynamış bir futbolcu. Bu bakımdan çok istediğimiz, takımıza güç katacağına inandığımız bir futbolcuydu. Bu sezon güçlü bir Kayserispor kurmuştuk, Steinsson ile gücümüze güç kattık. Güçlü kadromuzla Steinssonun katkılarıyla da istediğimiz, arzuladığımız başarılara bu sene ulaşacağımıza inanıyorum.
     Konuşmasına Türkçe Merhaba diye başlayan Steinsson ise Kayserisporu büyük bir kulüp olduğu için tercih ettiğini vurgulayarak, Ben çok hırslı bir futbolcuyum. Kayserispora hedefleri olan bir kulüp olduğunu bildiğim için geldim. Kayserisporda çok iyi oyuncular var. Tecrübeli oyuncularla gençlerin karışımından iyi bir takım kurulmuş. Kaysererisporda iyi anılmak, taraftara kendimi sevdirmek istiyorum diye konuştu.
     Steinsson, Türkiye ligi çok zor. Çok kaliteli oyuncular var. Çok güzel bir lig bizi bekliyor. Umuyorum ki kariyerim için çok güzel bir başlangıç olacak dedi.
     Steinsson, daha sonra kendisini iki yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Kayserisporda Steinsson için imza töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER