Kayserisporda transfer

Kayserisporda transfer -Sarı-kırmızılı takım, gurbetçi Ömer Bayram ile 4 yıllık sözleşme imzaladı


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor, Hollandanın NAC Breda takımında forma giyen gurbetçi futbolcu 21 yaşındaki Ömer Bayram ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
     Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde, uzun zamandır transferi için uğraştıkları ve devre arasında da transfer etmek istedikleri Ömeri takıma kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Ömerin Hollanda 1. Liginde kendini ifade etmiş genç bir oyuncu olduğunu belirten Hurma, şöyle konuştu:
     Ömer, Türk milli takımlarında da oynuyor. Umuyorum ki Kayserispor formasıyla (A) Milli Takımda da oynayacaktır. Kayserili olan oyuncumuz 38 numaralı formayı giyecek. Kendisine 38 numaralı formanın yedek kalamayacağını söyledik. O da bunun için söz verdi. Kayserispor için çok faydalı ve iyi bir transfer olmasını umuyoruz. Kendisinin çok başarılı olacağına inanıyorum. Her zaman oyuncumuzu destekleyeceğiz. Kendisine iyi gününde, kötü gününde katkı sağlayacağız. Diğer genç oyuncularımız gibi o da, buradan (A) Milli Takıma gidecektir.
     Genç oyuncu Ömer Bayram da, transferinden dolayı Kulüp Başkanı Recep Mamur ve Genel Menajer Süleyman Hurmaya teşekkür ederek, ailesinin önünde imza atmanın kendisi için çok gurur verici olduğunu dile getirdi.
     Kayserisporun genç oyunculara önem veren bir kulüp olduğunu kaydeden Ömer, Ümit Milli Takımda oynuyorum. Hedefim Kayserisporda çok önemli bir oyuncu olmak ve oradan da (A) Milli Takıma geçmek. 38 numaralı formanın hakkını vermek için çalışacağım dedi.
     İmza törenine Ömerin Kayseride yaşayan ailesi ve yakınları da katıldı.
    
     Muhabir: Tevfik Işık
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Kayserisporda transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER