Kayserisporun Antalya kampı

Kayserisporun Antalya kampı -Sarı-kırmızılı ekip, Antalyadaki devre arası kamp çalışmalarını sürdürüyor -Antrenmana üçüncü kez baba olma sevinci yaşadığı için bir süre izin alan Brezilyalı golcü Bobo da katıldı (Fotoğraflı


ANTALYA (A.A) - Devre arası kamp çalışmalarını Antalyada sürdüren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, sabah antrenmanı gerçekleştirdi.
     Serik ilçesine bağlı Belek beldesi Susesi Otelinin futbol sahalarındaki antrenmana, üçüncü çocuğu dünyaya geldiği için izin alarak bir süre kampta yer almayan Brezilyalı golcü Bobo da katıldı. Kayserisporun sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği Arjantinli oyuncu Franco Cangele ise antrenmanda yer almadı. Cangelenin eşyalarını toplamak ve ülkesine dönmek üzere Kayseriye gittiği öğrenildi.
     Sarı-kırmızılı ekibin sağlık kontrolünden geçen yeni transferi Brezilyalı oyuncu Avelino Jackson De Coelhonun (Jaja) önümüzdeki günlerde kampa dahil olacağı bildirildi.
     Teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular önce hafif koşu, ardından ısınma hareketleri yaptı. Daha sonra kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştiren sarı-kırmızılı oyuncular, yarı alanda minyatür kale maç ile çalışmalarını tamamladı.
     Antrenmanda sol ayağında sakatlığı bulunan forvet oyuncu Emir Kujovic, takımdan ayrı hafif koşu yaptı. Antrenman sırasında hafif bir sakatlık yaşayan Zurab Khizanishvili ise çalışmayı yarıda bıraktı.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş - Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kayserisporun Antalya kampı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER