Kayserispor Onursal Başkanı Özhaseki:

Kayserispor Onursal Başkanı Özhaseki: -Bu disiplinli çalışma sürerse, Kayserisporu önümüzdeki günlerde üst sıralarda görürüz


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Bu disiplinli çalışma sürerse, takım ruhu da sürer ve Kayserisporu önümüzdeki günlerde üst sıralarda görürüz dedi.
     Özhaseki gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon başında Kayserisporun aldığı olumsuz sonuçların taraftarın morali bozduğunu, ancak devre arasındaki yeni transferlerle takımın güçlendiğini söyledi.
     Genç transferlerle güçlenen Kayserisporda takım ruhunun da oluştuğunu vurgulayan Özhaseki, Kayserispor, 3-4 eksikle çıktığı Gençlerbirliği maçını kazandıysa, bu övünülecek bir şey. Bu çocuklar Kayserinin, Kayserisporun geleceği. Bu disiplinli çalışma sürerse, Kayserisporu önümüzdeki günlerde üst sıralarda görürüz. İnşallah takım, Avrupa hedefinden de kopmamış olur diye konuştu.
     PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyessporun performansından da memnun olduğunu belirten Özhaseki, şöyle konuştu:
     Ziya Eren ve ekibi işi iyi yürütüyor. İnşallah Süper Lige çıkarlar ve Kayseride iki Süper Lig takımı olmasının keyfini yaşarız. Bu şehirde işler iyiye gidiyor. Bazıları bu şehirle ilgili kötü bir haber çıksın diye çırpınsa da, şehrinin adını karalamak için olmadık şeytani planlar yapsa da, onların çırpınmasına rağmen bu şehirde işler iyiye gidiyor. İyi işlerin dışarıdan görünmesi, taçlanmasının bir yolu da spor. Sporun altyapısını da belediye olarak hazırladık. Türkiyenin en güzel stadyumu, kongre ve spor salonu yapıldı, olimpik havuzu yapıldı. Buralarda dünya şampiyonaları yapılıyor. Bu yıl U-20 Dünya Şampiyonası burada yapılıyorsa, bu Mehmet Özhasekinin hatırına yapılmıyor, bu tesislerin hatırına yapılıyor. Dünya Basketbol Şampiyonasının bir ayağı yapıldıysa, ABD, Arjantin, Almanya burada maç yaptıysa, kimsenin kara kaşına, kara gözüne gelmediler. Bu tesislerin hatırına geldiler.
     Belediyeleri öncülüğünde yürütülen Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesine de değinen Özhaseki, Gelecek yıl Erciyeste Balkan Şampiyonası yapılacak. Önümüzdeki yıllarda dünya şampiyonaları yapılacak. Bunların gelmesinin tek sebebi, buradaki tesislerin hazır olması dedi.
     Özhaseki, A haberleri'>FIBA Kadınlar Avrupa Kupasında finale yükselen KASKİ Sporun, geçen yıl finalde kaybettiği kupayı bu yıl kazanacağına inandığı da dile getirerek, Geçen sene kupayı alırız diye ümit ettik, Kurska kadar gittik. İnşallah buradaki finalde kupayı alırız diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldız / İsmail İçer
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Kayserispor Onursal Başkanı Özhaseki: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER