Kayserispor

Kayserispor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından notlar


KAYSERİ (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ligin 8. haftasının kapanış maçında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadında karşı karşıya geldi.
     İki ekip, Spor Toto Süper Ligde bu maça kadar toplam 10 karşılaşmada puan mücadelesine girdi. Sarı kırmızılı takım, rakibine karşı ligde oynadığı 10 maçın 5inde 3 puana uzanan taraf oldu, 3 kez kaybetti. Takımlar arasında oynanan 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
    
     -Prosinecki ilk maçına çıktı-
    
     Kayserisporun yeni teknik direktörü Hırvat Robert Prosinecki, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı ile takımı başında ilk karşılaşmasına çıktı.
     Sarı kırmızılılarda, Şota Arveladzenin 1 Ekimde istifa etmesinin ardından göreve getirilen Prosinecki, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı ile Spor Toto Süper Lige de merhaba demiş oldu.
     Kayserispor, Şota Arveladzenin görevi bırakması sonrasında Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe maçında elendiği Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımı Sancaktepe Belediyespor ile ligin 7. haftasında deplasmanda kazandığı Mersin İdmanyurdu maçına altyapı antrenörlerinden Ertuğrul Seçme ile çıkmış, daha sonra takımı Prosineckiye emanet etmişti.
    
     -Kayserisporda 1 değişiklik-
    
     Teknik direktör Prosinecki, karşılaşmanın ilk 11inde ligin 7. haftasına göre 1 değişiklik yaptı.
     Prosinecki, Mersin İdmanyurdu maçında orta sahada görev yapan Salih Dursunun yerine Okay Yokuşluyu tercih etti.
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal ise 7. haftadaki Gençlerbirliği maçı kadrosundaki 3 oyuncuya ilk 11de yer vermedi. Carvalhal, bu oyuncular yerine Ömer, Cihan, Barrosu ilk 11de sahaya sürdü.
     Karşılaşmada yaklaşık 8 bin Kayserili, 50 kadar da İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu taraftar tribündeki yerini aldı.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER