KAYSİAD kahvaltılarının konuğu Memduh Boydak oldu

KAYSİAD kahvaltılarının konuğu Memduh Boydak oldu


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Sanayici ve İşadamları Derneğinin (KAYSİAD) başlatmış olduğu geleneksel kahvaltı toplantılarının bu haftaki konuğu TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Boydak Holding CEOsu Memduh Boydak oldu.
     Laventes restoranda gerçekleşen kahvaltı programında konuşan KAYSİAD Başkanı İbrahim Yılmaz, kahvaltı sponsoru Soner Türküme ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek, misafirlere hoşgeldiniz dedi.
     TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Boydak Holding CEOsu Memduh Boydak, KAYSİADın Kayserinin iş dünyasındaki en eski, köklü ve etkili sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti.
     Boydak şöyle devam etti:
     "TÜSİAD ve TÜRKONFED ile işbirliği içerisinde ancak Kayseri ve bölgenin dinamiklerine en hakim durumda olmanın ayrıcalığıyla da sorunlara samimi biçimde eğilip, Kayseri ve Türkiyeye sağlayacağı katkılardan ne şahsen ne de TÜSİAD olarak şüphemiz yoktur. KAYSİAD-ın her alanda destekçisi olduğumuzun bilinmesini isterim."
     Davetlilerden Melikgazi Belediye Başkanı Memdun Büyükkılıç da KAYSİADın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, şunları söyledi:
     "KAYSİAD, kuruluşundan beri yaptığı projeler ve Kayseri-ye kattıklarına ilaveten son 2-3 aydır alkışlanacak bir görev daha yapmaya başladı. Tek tek, azar azar ama sindire sindire, bu şehire katkı yapabilecek isimleri yanyana getiriyor ve şehrimizin daha da iyi hale gelmesi için en önemli alt yapıyı hazırlıyor. Üstelik, hem ülke genelinde hem de şehrimizde yapılan iyi şeyleri de ortaya koyuyor, destekliyor; laf olsun diye muhalefet yapmak yerine yapıcı katkılar sunuyor. Melikgazi Belediyesi olarak her alanda bu çabalara katkı sunmayı görev sayıyoruz."
     Kahvaltının ardından üyeler davetlilerle sohbet etti.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber KAYSİAD kahvaltılarının konuğu Memduh Boydak oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER