KAYSO Başkanı Boydaktan yeni yıl mesajı

KAYSO Başkanı Boydaktan yeni yıl mesajı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, yılbaşı dolayısı ile bir mesaj yayımlayarak, tüm Kayserililerin ve sanayicilerin yeni yılını kutladı.
     Ekonomideki istikrarın devam etmekte olduğunu görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Boydak, Türkiyemizin her ne kadar büyüme hızı yavaşlasa da büyüyen bir ülke konumundayız. Büyüme rakamlarının tamamına yakın bir kısmını özel sektörden temin etmekteyiz. Özel sektörümüze ne kadar teşekkür etsek azdır. 2012 yılını küçük bir büyüme hızı ile kapatırken 2013 yılının daha da iyi olacağını hissetmeye başlamış bulunmaktayız dedi.
     2013 yılı beklentilerinde aktaran Başkan Boydak, 2013 yılı ile beraber en az 5 yıl boyunca ortalama yılda en az yüzde 5 büyüdüğümüz istikrarlı bir büyüme sürecine girmeyi temenni ediyorum. Ekonominin çok emin ellerde olduğunu görüyor ve yapısal reformların masada olduğunu biliyoruz. Vakti zamanı geldikçe bu reformlar teker teker hayata geçirilecektir. Ekonomik anlamda Türkiyenin geleceğinden hiçbir endişemiz yok diye konuştu.
     2012 yılında Kayserinin gelişimi için emek veren tüm kesimlere teşekkür eden Boydak, başta Kayserili hemşehrileri olmak üzere tüm sanayicilerin yeni yıllarını kutlayarak kazasız belasız bir yeni yıl diledi.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber KAYSO Başkanı Boydaktan yeni yıl mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER